CRM Performance optimalisatie

Een applicatie die snel reageert, is een plezier om mee te werken. Met dat plezier staat of valt uw CRM (of xRM) systeem.

Daarom heeft Result On Demand voor u de Performance Kit voor Microsoft CRM ontwikkeld. Met de CRM performance verbeteringen van onze Performance Kit zet u uw CRM systeem letterlijk in de tweede versnelling:

 • De CRM applicatie reageert sneller
 • Rapportages kosten minder tijd
 • Workflows starten eerder en zijn sneller klaar
 • Koppelingen lopen beter door

Wat doet de Performance Kit voor Microsoft CRM?
In de Performance Kit hebben we onze jarenlange ervaring in het tunen van Microsoft CRM gebundeld. Concreet bereiken we daarmee het volgende:

 1. Quick fixes: De Performance Kit bevat een grote hoeveelheid direct toepasbare performance verbeteringen op diverse vlakken (o.a. IIS en SQL). Hiermee wordt uw CRM systeem direct al merkbaar sneller.
 2. Systeemanalyse: De Performance Kit is ook een thermometer waarmee u kunt zien hoe uw CRM omgeving er voor staat. U krijgt inzicht in responsetijden, performance en een overzicht van bottlenecks binnen uw omgeving.
 3. Specifieke Oplossingen: De Performance Kit biedt ook specifieke verbeteringen om CRM nog sneller en stabieler te krijgen. De Performance Kit kijkt hiervoor hoe uw CRM systeem gebruikt wordt en waar voor u de belangrijkste verbeterpunten liggen. En in veel gevallen kunt u die verbeteringen ook meteen doorvoeren.
 4. Signalering: De Performance Kit bevat ook een signaleringsfunctie. De kit signaleert trends en geeft aan wanneer een systeem trager geworden is door (bijvoorbeeld) nieuwe functionaliteit of een toename aan data. Deze trends worden afgezet tegen een automatische baseline die de kit van uw systeem maakt.
 5. Stress test: De Performance Kit kan extra gebruik van uw systeem simuleren en op basis daarvan de grenzen van uw systeem in kaart brengen. Gecombineerd met de signaleringsfunctie kunt u daarmee tijdig ingrijpen en zo problemen voorkomen.
We bieden de Performance Kit in twee varianten aan: Wij verzorgen zowel de installatie als de performance optimalisatie óf wij verzorgen alleen de installatie en waarna u de Performance Kit zelf kunt gebruiken om uw systeem te optimaliseren. Neem contact met ons op om uw performance problemen te bespreken of de performance kit aan te vragen.


CRM demonstratie sessie
Meld u aan voor een gratis Microsoft CRM demonstratie sessie.

Bekijk programma en data

CRM Performance Kit

 • Standaard verbeteringen: uw CRM systeem direct 65% sneller
 • Analyse van IIS, SQL en server performance
 • Complexe analyses over SQL queries
 • Ontworpen om specifieke performance problemen op te lossen
 • Geschikt voor elke Microsoft CRM versieCRM -  Hosting -  Performance -  Upgrade -  Nieuw -  Over ons -  Contact -  CRM 2011 proberen -  U vind ons

© Resultondemand.nl   2AT - Netricity - CRM boeken

Microsoft Partner? Bekijk hier ons partner aanbod