Voorbeeld data inladen in CRM 2011

Om een goed beeld te krijgen van de werking van CRM 2011, is het verstandig om of uw eigen klantdata in te laden, of om voorbeeld data in te laden.

In CRM 2011 zit een set aan voorbeelddata welke u kunt inladen. Deze data bestaat uit bedrijven, contactpersonen, taken, verkoopkansen, offertes, facturen en meer. Om de voorbeelddata in te laden:
  • Ga naar de tab "Instellingen" (linksonoder in uw CRM scherm)
  • Ga naar "Gegevensbeheer" (in het linker menu onder de kop "Systeem")
  • In het rechterscherm klikt u op "Voorbeeldgegevens"
  • In de geopende popup klikt u op de knop "Voorbeeldgegevens installeren".
  • De gegevens worden nu geinstalleerd, dit kan 10 tot 15 minuten duren. Daarna is uw omgeving gevuld met deze gegevens.
  • U kunt deze gegevens altijd weghalen door weer naar de het scherm "Voorbeeldgegevens" te gaan en vervolgens op "deinstalleren" te klikken.

Hulp nodig bij het inladen van de voorbeeld data? Klik hier