Zelf aan de slag met Microsoft CRM 2011 online

Kies hieronder een van de onderwerpen om snel van start te gaan met Microsoft CRM 2011 online. Heeft u nog geen trial omgeving? Vraag deze dan hier aan en u bent in 5 minuten aan de slag.

  1. Hoe importeer ik mijn klantgegevens
  2. Voorbeeld data inladen in CRM 2011
  3. Koppel uw Outlook Client aan CRM 2011
  4. Hoe maak ik een sales dashboard
  5. Uw eerste email campagne maken
  6. Uw eerste workflow
  7. Uw eerste schermaanpassingen
  8. Ik ben een software ontwikkelaar voor CRM 2011, waar kan ik de SDK vinden?
  9. Ons Microsoft CRM 2011 blog

CRM demonstratie sessie
Meld u aan voor een gratis Microsoft CRM demonstratie sessie.

Bekijk programma en data


CRM -  Hosting -  Performance -  Upgrade -  Nieuw -  Over ons -  Contact -  CRM 2011 proberen -  U vind ons

© Resultondemand.nl   2AT - Netricity - CRM boeken

Microsoft Partner? Bekijk hier ons partner aanbod