Uw Outlook client koppelen aan CRM 2011

Microsoft CRM is volledig te koppelen aan uw Outlook client. Dit houdt niet alleen in dat alle email in de CRM webbrowser en Outlook inzichtelijk is, maar dat vrijwel alle functionaliteiten van CRM in Outlook aanwezig zijn. U kunt dus indien gewenst volledig werken vanuit Outlook.

Om dit te realiseren dient u de CRM extensie te downloaden en Outlook in te stellen.
  • Download de extensie voor Outlook
  • Als u Outlook opnieuw opstart zal de configuratie wizard opstarten. Gebeurt dit niet, ga dan linksonder in uw scherm naar het Start menu, dan naar Alle programma's, dan naar Microsoft Dynamics CRM en klik op Configuratiewizard
  • Geef bij het server adres de url op die u in uw welkom email heeft ontvangen (start met https:// en eindigt met .2at.net) en druk op test connectie.
  • U kunt nu uw inlognaam en wachtwoord invoeren die u in dezelfde email ontvangen heeft.
  • Kies uw organisatie en rond de configuratie af. Mocht dit niet lukken kunt u contact met ons opnemen of bellen op 030 800 8008
Uw Outlook client is nu gekoppeld aan Microsoft CRM. Voor alle mogelijkheden en instellingen kunt u dit artikel bekijken vanaf onderdeel 3.

Heeft u uw Outlook gekoppeld aan CRM en wilt u uw Outlook contactpersonen in CRM zetten? Volg dan dit artikel.

Hulp nodig om uw outlook client te koppelen? Klik hier