Gegevens importeren in Microsoft CRM 2011 online

Hieronder treft u een uitleg om uw klantgegevens te importeren in Microsoft CRM 2011 online. Kies hieronder van waaruit u wilt importeren: Wilt u liever dat het pakket gevuld is met voorbeeld klanten, taken, verkoopkansen, offertes en facturen? Klik dan hier.

Gegevens importeren vanuit Outlook in Microsoft CRM 2011 online

Voor het eenmalig importeren van uw contactpersonen vanuit Outlook, kunt u dit artikel volgen. Hierin staat precies omschreven hoe u uw contactpersonen uit Outlook in CRM krijgt. Wilt u ook notities inladen kunt u dit artikel bekijken. Wilt u uw Outlook koppelen aan uw CRM 2011 omgeving, dan kunt u dit artikel volgen, hiermee importeert u ook gelijk de gegevens uit uw Outlook client in CRM.

Hulp nodig met het importeren vanuit Outlook? We helpen u graag. Klik hier

Gegevens importeren vanuit Hotmail in Microsoft CRM 2011 online

Voor het importeren van uw contactpersonen vanuit Hotmail, kunt u de volgende stappen ondernemen:
  • Log in op hotmail en ga naar "Contactpersonen"
  • Klik op "Beheren" en kies dan "Exporteren"
  • Vul veiligheidscode in
  • U kunt nu het csv bestand opslaan

• Start Microsoft Dynamics CRM.
  • Klik in de navigatiedeelvenster onder Mijn werk op Importeren.
  • Klik in de groep Records op Gegevens importeren.
  • Klik in het vak Gegevensbestand op Browse, zoek en selecteer het opgeslagen bestand op, en klik vervolgens op Openen.
  • Klik op "Instellingen voor scheidingstekens", en kies bij "Scheidingstekens voor velden" de optie "Puntkomma", en klik op de knop "Volgende"
  • Kies bij "Aangepaste gegevenstoewijzing" de optie "Hotmail import". Is deze optie niet aanwezig, klik dan hier
  • Kies vervolgens bij "Microsoft Dynamics CRM-recordtypen" de optie "Contactpersonen" en klik op de knop "Volgende"
  • Klik 2x op de knop "Volgende"
  • Klik vervolgens op de knop "Indienen". De import zal nu starten. Het kan enige tijd duren voordat alle contactpersonen ingeladen zijn.
  • U kunt de importinformatie controleren, zoals het aantal ge├»mporteerde contactpersonen en fouten die zijn opgetreden. Klik in de navigatiedeelvenster op Werkplek en klik vervolgens op Importeren. Dubbelklik in de lijst op de zojuist aangemaakte lijst.
Hulp nodig met het importeren vanuit Hotmail? We helpen u graag. Klik hier

Gegevens importeren vanuit Gmail in Microsoft CRM 2011 online

Voor het importeren van uw contactpersonen vanuit Gmail, kunt u de volgende stappen ondernemen:
  • Log in op Gmail en ga naar "Contacts / Contactpersonen"
  • Klik op de knop "Meer acties / more actions" en kies dan "Exporteren / Export"
  • Kies de optie "Outlook csv" en klik de op de "Exporteren / export"
  • U kunt nu het csv bestand opslaan

• Start Microsoft Dynamics CRM.
  • Klik in de navigatiedeelvenster onder Mijn werk op Importeren.
  • Klik in de groep Records op Gegevens importeren.
  • Klik in het vak Gegevensbestand op Browse, zoek en selecteer het opgeslagen bestand op, en klik vervolgens op Openen.
  • Klik op de knop "Volgende"
  • Kies bij "Aangepaste gegevenstoewijzing" de optie "Gmail import". Is deze optie niet aanwezig, klik dan hier
  • Kies vervolgens bij "Microsoft Dynamics CRM-recordtypen" de optie "Contactpersonen" en klik op de knop "Volgende"
  • Klik 2x op de knop "Volgende"
  • Klik vervolgens op de knop "Indienen". De import zal nu starten. Het kan enige tijd duren voordat alle contactpersonen ingeladen zijn.
  • U kunt de importinformatie controleren, zoals het aantal ge├»mporteerde contactpersonen en fouten die zijn opgetreden. Klik in de navigatiedeelvenster op Werkplek en klik vervolgens op Importeren. Dubbelklik in de lijst op de zojuist aangemaakte lijst.
Hulp nodig met het importeren vanuit Gmail? We helpen u graag. Klik hier

Gegevens importeren vanuit Salesforce.com in Microsoft CRM 2011 online

Voor het importeren van uw gegevens vanuit Salesforce.com, kunt u de volgende stappen ondernemen:
Hulp nodig met het importeren vanuit Salesforce? We helpen u graag. Klik hier

Gegevens importeren vanuit een Excel sheet in Microsoft CRM 2011 online

Voor het importeren van gegevens vanuit een Excel sheet of een tekst bestand kunt u dit artikel bekijken. Heeft u specifieke wensen omtrent imports, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag uw gegevens juist te importeren.

Hulp nodig met het importeren vanuit een Excel sheet? We helpen u graag. Klik hier

Gegevens importeren vanuit CRM 3 of CRM 4 in Microsoft CRM 2011 online

Neem contact met ons op om uw CRM 3 of 4 database te importeren.

Hulp nodig met het importeren vanuit CRM 3 of CRM 4? We helpen u graag. Klik hier

Help mij bij het importeren van mijn data

Wij helpen u graag bij het importeren van uw klantdata. Geef hier aan wat u wilt en we nemen bij 1 werkdag contact met u op.