Trial Hosting

Result On Demand heeft voor u als Microsoft Partner een speciale aanbieding: wij hosten uw Microsoft Dynamics CRM 2011 trials voor u. Gratis.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1: wij ontvangen de benodigde gegevens voor de trial
U zorgt ervoor dat de gegevens van uw lead bij ons terecht komen. In het eenvoudigste scenario kunt u een link op uw site opnemen naar uw aanvraag pagina op onze servers. Die aanvraagpagina kan door u gepersonaliseerd worden. U kunt hier eventueel een eigen DNS alias voor gebruiken.

Een alternatief dat wat meer mogelijkheden biedt is een integratie op basis van een iframe of widget. Het aardige daarvan is dat u deze aan een bestaande pagina op uw site kunt toevoegen en via css naadloos kunt laten aansluiten bij uw huisstijl.

Ten slotte kunt u ook koppelen op basis van een Webservice API. Hierdoor kunt u een trial aanvraag opnemen in uw bestaande processen.

Stap 2: wij maken een trial omgeving aan en verstrekken de inloggegevens
In de meeste gevallen is voor uw lead binnen 90 seconde een trial omgeving gereed. Wij sturen uw lead de inloggegevens toe. Dit doen we op basis van standaard e-mails die voorzien zijn van uw logo en met een afzender van uw keuze. Het is in overleg ook mogelijk om de e-mail volledig te personaliseren*.

U ontvangt uiteraard zelf ook direct een mailtje dat een lead bij u een trial heeft aangevraagd.

Stap 3: het opvolgen van de trial aanvraag
Persoonlijk contact maakt dat u de lead kunt laten zien wat u in huis hebt. Om het makkelijk voor u te maken om met uw lead in contact te komen hebben wij een aantal standaard mails ontwikkeld waarin de lead wordt uitgelegd hoe CRM werkt, hoe ze gegevens kunnen importeren en hoe ze de Outlook Client kunnen installeren*. Ook deze mails kunnen standaard voorzien worden van uw logo en worden verstuurd vanuit een door u op te geven afzender. Het is in overleg ook hier mogelijk de mails volledig te personaliseren.

Om de trial aanvragen goed bij te houden krijgt u bij ons toegang tot ons CRM systeem waarin u al uw leads kunt volgen, inclusief de contacthistorie van automatische mails. U kunt hierin ook uw eigen workflows aanmaken om bijvoorbeeld uzelf te herinneren 2 dagen later de lead te bellen om te vragen hoe het gegaan is. Mocht u willen koppelen met uw eigen CRM systeem dan kan dat uiteraard ook. U kunt dit via workflows/emails doen of er voor kiezen de CRM Webservices aan te spreken en zo de informatie uit te lezen.

Stap 4: de conversie naar een betalende klant
Wanneer u succesvol bent in het converteren van uw lead kunt u ervoor kiezen de trial omgeving om te zetten in een betaalde omgeving. Ook kunt u ervoor kiezen een database back-up te downloaden om te importeren op een On Premise installatie van uw klant.

Op dit moment biedt Microsoft hosted CRM Online nog geen mogelijkheden voor het aanleveren van data. Zodra dit wel beschikbaar komt zullen we daar uiteraard ook een oplossing voor bieden.


*) Wij kunnen ook de inloggegevens naar u opsturen zodat u die doorstuurt naar uw lead. Het nadeel daarvan is dat de lead dan moet wachten tot u ze doorstuurt. Onze ervaring is wel dat de conversie met 30% toeneemt als de trial gegevens binnen een half uur ontvangen zijn en met nog eens 20% als ze binnen 5 minuten ontvangen zijn. Vandaar dat we ook geïnvesteerd hebben in het kunnen aanmaken van een trial binnen 90 seconde!

**) We hebben gezien dat wanneer een klant de moeite neemt om gegevens importeren en/of de Outlook Client te installeren de kans op conversie sterk toeneemt. Vandaar dat we deze onderwerpen hebben uitgekozen.


CRM demonstratie sessie
Meld u aan voor een gratis Microsoft CRM demonstratie sessie.

Bekijk programma en data


Probeer CRM 2011 zelf!



Wij hosten uw Microsoft Dynamics CRM 2011 trials voor u. Gratis. Probeer het nu!



CRM -  Hosting -  Performance -  Upgrade -  Nieuw -  Over ons -  Contact -  CRM 2011 proberen -  U vind ons

© Resultondemand.nl   2AT - Netricity - CRM boeken

Microsoft Partner? Bekijk hier ons partner aanbod