Projectomgevingen

Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid. – Albert Einstein

Of het nu om een CRM upgrade gaat of een project waarin nieuwe functionaliteiten worden gebouwd. Als u belangrijke veranderingen in een CRM systeem wilt aanbrengen is het prettig om daar aan te kunnen werken zonder dat uw klant daar last van heeft. En voordat u een belangrijke verandering doorvoert is het prettig dat de klant deze eerst kan testen (acceptatietest).

Precies hiervoor is CRM 2011 Online van Result On Demand bij uitstek geschikt:

  • U start met een (database) back-up van de bestaande omgeving als basis voor een nieuwe ‘ontwikkelomgeving’;
  • Daarop voert u de aanpassingen door die nodig zijn;
  • Zodra u tevreden bent met de aanpassingen exporteert* u deze;
  • U maakt een verse back-up van de bestaande omgeving* en importeert de aanpassingen daarop bij wijze van test;
  • U kunt nu doorgaan op het CRM 2011 Online platform of u kunt dezelfde aanpassingen gebruiken voor de bestaande omgeving.

Een upgrade werkt eigenlijk hetzelfde. Bij het aanmaken van de nieuwe omgeving op basis van de back-up vindt de automatische upgrade naar CRM 2011 plaats. U kunt dan in de nieuwe omgeving kijken welke zaken nog handmatig aangepast moeten worden.

Tijdens het proces kunt u op elk moment besluiten een omgeving weer ‘met een schone lij’ te beginnen vanaf dezelfde back-up of een nieuwe.


*) Om de tekst leesbaar te houden gaan we er even vanuit dat alle aanpassingen in een ‘solution’ te exporteren zijn. Sommige aanpassingen zoals maatwerkpagina’s zijn in niet op te nemen in een dergelijke solution. Hoewel het iets meer werk is, maakt het voor het proces niet veel uit; lees bij ‘exporteren’ dan de normale export van de solution plus export van de maatwerkpagina’s.

**) Deze kunt u gebruiken om de ‘ontwikkelomgeving’ te overschrijven of om een tweede ‘acceptatieomgeving’


CRM demonstratie sessie
Meld u aan voor een gratis Microsoft CRM demonstratie sessie.

Bekijk programma en data


Probeer CRM 2011 zelf!Wij hosten uw Microsoft Dynamics CRM 2011 trials voor u. Gratis. Probeer het nu!CRM -  Hosting -  Performance -  Upgrade -  Nieuw -  Over ons -  Contact -  CRM 2011 proberen -  U vind ons

© Resultondemand.nl   2AT - Netricity - CRM boeken

Microsoft Partner? Bekijk hier ons partner aanbod