Over Result on Demand

Onze missie is om Microsoft CRM 2011 online voor u eenvoudig inzetbaar te maken. Wij willen voor u vanaf dag 1 waarde kunnen toevoegen en zo samen kunnen bouwen aan een toekomstgerichte oplossing. Dit doen we door een open houding en een resultaatgerichte service toe te voegen aan een schaalbare en breed inzetbare technische ondergrond.

Wij hebben een brede ervaring met CRM projecten. Ons eerste CRM project was het koppelen van CRM aan de website van de stichting Greenwish in 2003 toen Microsoft net met zijn eerste versie naar Nederland was gekomen. We hebben ervaring met zeer diverse soorten CRM projecten, van eenvoudige ondersteuning in het gebruik tot aan complexe implementaties van 6 tot 12 maanden.


CRM zoals u het wilt

Onze missie is om Microsoft CRM voor u eenvoudig inzetbaar te maken. Aan u de keuze hoe u van start wil gaan:
  • Direct starten: U kunt direct van start met Microsoft CRM zonder enige aanpassingen. U importeert eventueel uw klantgegevens en bent binnen 15 minuten online.
  • Zelf op maat maken: U kunt zelf het pakket op maat maken met behulp van onze gratis uitgebreide instructievideo’s, artikelen en voorbeelden.
  • Ondersteuning: Wij kunnen u ondersteunen om u snel op weg te helpen. Geen complexe implementaties, het doel is dat u snel aan de slag kan. Training en ondersteuning bij u op locatie en door onze helpdesk is mogelijk.
  • Compleet op maat: U wil CRM compleet op maat laten maken naar uw wensen en eisen? Wij denken graag met u mee. We hebben al veel ervaring op het gebied van complexe implementaties.

Result on Demand is een initiatief van 2AT B.V.

2AT is een Microsoft Certified Gold partner. We zijn opgericht in 2001 en specialiseren ons in innovatieve toepassingen op basis van Microsoft technologie. Zo hebben we in 2003 het SURFgroepen platform gebouwd; een eerste Nederlandse Cloud (SaaS) dienst waarmee iedereen in het hoger onderwijs de beschikking kreeg over Sharepoint, Lync (destijds LCS) en videoconferencing. Van deze zeer succesvolle dienst hebben meer dan 100,000 medewerkers en studenten gebruik gemaakt. Een platform dat in de onderwijswereld de naam heeft ‘stabieler te zijn dan Google’.


Result on Demand biedt u een robuust en flexibel Microsoft CRM 2011 online platform

Met Result on Demand heeft 2AT haar bestaande virtualisatieplatform (IaaS), CRM en hosting ervaring gebundeld om u een hypermoderne Microsoft CRM 2011 online Online (SaaS) oplossing te bieden.

En hoewel ons platform nieuw is, is het niet onbeproefd. Microsoft zelf heeft ons het hosten van de trials voor CRM 2011 toevertrouwd. Op 1 februari 2011 hadden we daarmee al 450 trial omgevingen online!


Result on Demand voor Microsoft Partners

Lees hier verder wat Result on Demand voor Microsoft Partners aanbiedt.


CRM demonstratie sessie
Meld u aan voor een gratis Microsoft CRM demonstratie sessie.

Bekijk programma en data

Result on Demand

2AT B.V.
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

030 800 8008
info@resultondemand.nlCRM -  Hosting -  Performance -  Upgrade -  Nieuw -  Over ons -  Contact -  CRM 2011 proberen -  U vind ons

© Resultondemand.nl   2AT - Netricity - CRM boeken

Microsoft Partner? Bekijk hier ons partner aanbod